Te koop: Nieuwe Steeg 12, 4266 EH Eethen

Plan een bezichtiging

Beschrijving

Dit agrarische bedrijf bevindt zich in het buitengebied van Eethen. Het omvat een royale woning, bewaarloods en stalling, gelegen op een ruim perceel van 35.530 m². De bestemming is Agrarisch met Landschapswaarden (openheid), met mogelijkheid tot uitbreiding van een extra bedrijfsruimte binnen het bouwblok.

Let op! Dit pand biedt perspectief voor ondernemers actief buiten de agrarische sector. Mogelijk wil de gemeente Altena onder voorwaarden meewerken aan het wijzigen van de huidige bestemming in een bedrijfsbestemming die activiteiten in milieucategorie 1 en 2 mogelijk maakt.

Het woonhuis met inpandige garage is gebouwd in 1995 en heeft een woonoppervlakte van circa 188m² en een inhoud van circa 833m³. De overige inpandige ruimte is 31m².

De woning is opgetrokken in een traditioneel gedegen bouwconstructie bestaande uit geïsoleerde metselwerk spouwmuren, een geïsoleerde betonnen begane grondvloer, betonnen eerste verdiepingsvloer, houten zolder verdiepingsvloer, houten kozijnen met isolerende beglazing.
Samengesteld dak met dakpannen. De woning wordt verwarmd door middel van een CV-combiketel (propaan).
Er is een ruimte tuin aan de voorzijde en aan de achterzijde gerealiseerd. In de achtertuin bevindt zich een zwembad en een tuinhuis.

De loods is eveneens gebouwd in 1995, het voorstel gedeelte is ingericht als werktuigenberging/werkplaats, het achterste gedeelte wordt gebruikt als bewaarloods. De afmetingen van de loods zijn 40m x 20m (800m²).
De gevels van de loods zijn opgetrokken uit metselsteen 1,00m (borstwering) overig geïsoleerde sandwichpanelen, de constructie bestaat uit stalen spanten met houten gordingen, het zadeldak is gedekt met golfplaten. De vloer is van betontegels.

De stalling/werktuigenberging is gebouwd rond 2000, de gevels en het dak z van staalbeplating, de vloer is van betontegels. De afmetingen van de loods zijn 39m x 13.5m (525m²).

Eethen is een klein dorp in de gemeente Altena. De torenspits van de monumentale Hervormde Kerk vormde eeuwenlang een herkenningspunt aan de horizon vanuit alle windstreken. Het dorpje is gelegen ten noorden van de Bergsche Maas. Via het buurdorp Drongelen kun je met de veerpont over de Bergsche Maas naar Waalwijk.
Het dorp heeft een nieuw brede school, de Prins Willem-Alexander school, een actieve voetbalvereniging en een dorpsraad. Het is gelegen aan de provinciale weg N283, nabij het gezellige vestingstadje Heusden. Voor de dagelijkse voorzieningen kun je terecht in het nabijgelegen Genderen of Wijk en Aalburg.

De indeling is als volgt:
Begane grond
Entree met hal, meterkast, trapopgang naar eerste verdieping en toegang tot woonkamer en keuken. Ruime woonkamer met haardpartij en verbinding naar de keuken. Woonkeuken met L-vorkige keukenopstelling voorzien van inbouwapparatuur. Aansluitend aan de keuken bevindt zicht de bijkeuken die toegang geeft naar de inpandige garage.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping geeft de overloop toegang tot 5 slaapkamers en een vaste kast. De badkamer is met dakkapel is voorzien van een ligbad, douchecabine, dubbele wastafel en closet.

Woning inruil bespreekbaar!

Kenmerken:
Bouwjaar: 1995
Inhoud woning: 833 m³
Woonoppervlakte: 188 m²
Oppervlakte loods 1: 800m²
Oppervlakte loods 2: 525 m²
Perceeloppervlakte: 35530 m².
Bestemming: De bestemming is Agrarisch met Landschapswaarden (openheid).
Voorzieningen: elektriciteit, en riolering, water uit eigen bron
Verwarming: centrale verwarming C.V. ketel (propaangas).
Isolatie: geheel geïsoleerd.
Energielabel: C
Groepenkast: de groepenkast is afgezekerd met 9 groepen en 1 aardlekschakelaars..
Aanvaarding en oplevering in overleg.
Van de koper wordt een waarborgsom of bankgarantie gevraagd van 10% van de koopsom, binnen 6 weken na het ondertekenen van de koopovereenkomst.
De door Pullen Makelaardij o.g. verstrekte informatie dient uitsluitend te worden gezien als een uitnodiging tot nadere informatie, bezichtiging of het uitbrengen van een bod. Wijzigingen in uitvoering voorbehouden. Aan onvolkomenheden in de vermelde gegevens en schaal kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer VGP3000402
Prijs Prijs op aanvraag
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Maandag 13 november 2023
Laatste wijziging Zaterdag 13 januari 2024
Bouw
Type object Akkerbouwbedrijf
Eveneens ALV overig
Grondsoort Klei
Soort bouw Bestaande bouw
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 3 ha 55 a 30 ca
Locatie
Ligging Aan rustige weg
Buiten bebouwde kom
Open ligging
Platteland
Vrij uitzicht
Kadastrale gegevens
Aalburg C 356 Aalburg C 356
Perceeloppervlakte 35.530 m²
Omvang Geheel perceel
Eigendomsituatie Eigen grond
Bedrijfswoning
Situatie Vrijstaand
Type object Vrijstaande woning
Inhoud 833 m³
Perceeloppervlakte 1.500 m²
Woonoppervlakte 188 m²
Aantal bouwlagen 2
Aantal kamers 5 (waarvan 4 slaapkamers)
Garage lengte 7 m.
Garage breedte 4 m.
Garage oppervlakte 30,8 m²
Tuin oppervlakte 1.500 m²
Neem contact met mij op

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen

Sluiten

Recent bekeken