Over ons

Pullen Makelaardij is thuis in het Land Heusden en Altena

In het Land van Heusden en Altena voelen we ons thuis. Ook zelf wonen en werken we met veel plezier in dit prachtige gebied.

Als onze broekzak

Behalve in het Land van Heusden en Altena zijn we, met name voor agrarische objecten, ook actief in West-Brabant en de Alblasserwaard. We kennen de onroerendgoedmarkt in de regio als onze broekzak. Daardoor kunnen we u met verstand van zaken adviseren. Zonder valse verwachtingen te wekken. En altijd gericht op het beste resultaat voor u!

Zeg maar Arjan

We zijn niet de grootste makelaardij in de regio. Dat willen we ook niet zijn. Het zou ten koste gaan van onze betrokkenheid. Pullen kiest heel bewust voor een echt persoonlijke benadering. Hoe beter we u kennen, hoe beter we u van dienst kunnen zijn. We houden van een persoonlijke benadering zonder poespas. Bovendien: het werkt het beste!

Ervaren en professioneel

Pullen Makelaardij bestaat sinds 1999. De afgelopen jaren mochten we vele honderden kopers en verkopers van onroerend goed van dienst zijn. Natuurlijk houden we onze kennis up-to-date. Wij zijn lid van VastgoedPRO, de beroepsorganisatie van makelaars, taxateurs en andere vastgoedprofessionals, staan wij ingeschreven in het Taxateurs Register NRVT (Nederlands Register Vastgoed Taxateurs) en ingeschreven bij VastgoedCert een Stichting die als doel heeft de kwaliteit en vakbekwaamheid van makelaars o.z. te waarborgen.

Neem contact op